Over Graboo


Wij zijn een Nederlandse leverancier van consumptiegoederen en verkopen stijlvolle producten die het leven een stukje leuker maken. Met ons ruime assortiment aan bekende merken bieden wij betaalbaar comfort op het gebied van; wonen, huishouden, elektronica, keuken, reizen en nog veel meer.
Wij kiezen en selecteren onze producten zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze zo goed mogelijk aan de behoeften van onze klanten voldoen. Dit bereiken wij door eerlijk advies, concurrerende prijzen en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten.
Door jarenlange samenwerkingen met vaste fabrikanten hebben wij een goede onderhandelingspositie gecreëerd voor onszelf. Om deze reden kunnen wij producten van de hoogste kwaliteit inkopen tegen de beste prijzen. 

Hier profiteren niet alleen wij van, maar ook onze klanten. 

Op onderstaande foto is een deel van onze distributiecentrum te zien.

gaboo-magazijn-afbelding

 

Kwaliteitscontrole

Wij schakelen rechtstreeks met de fabrikanten van onze producten. Hierdoor kunnen wij invloed uitoefenen op de kwaliteit. Al onze producten worden voor levering getest en gecontroleerd op eventuele fabrieksfouten en/of beschadigingen. Bij aankomst in ons magazijn en voor verzending aan de klant controleren wij onze producten nogmaals op mogelijke afwijkingen.

 

Samenwerken

Samenwerken door eerlijk advies te geven en mee te denken met onze klanten.

 

Duurzaam

Repareren in plaats van verkopen om de wereld nog duurzamer te maken.

graboo-duurzaam-afbeelding

Graboo is zich ervan bewust dat bij economisch handelen altijd gevolgen zijn voor natuur en milieu. Wij vinden het dus als geen ander belangrijk om verantwoordelijk te handelen en rekening te houden met het milieu. Wij zijn van mening dat elke kleine verbetering in processen voor duurzaamheid aandacht verdient, om zo naar een groter geheel toe te kunnen werken. De constante verbetering van alle bedrijfsprocessen die bijdragen aan duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Daarom werkt Graboo samen met haar medewerkers om deze doelen te bereiken.

Heb je nog ideeën of tips hoe wij nog meer rekening kunnen houden met het milieu? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar: info@graboo.nl

 

We vinden het enorm belangrijk om de opwarming van de aarde zoveel mogelijk tegen te gaan. Daarom bezorgen we alle post en pakketten in 2022 CO 2-neutraal van deur tot deur. En in 2023 zelfs in heel Europa.


Betrouwbaar

Betrouwbaarheid door alleen producten te leveren van hoogwaardige kwaliteit.

Wij zijn een officiële online winkel opererend onder de dak van HascoTech en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. U kunt ons KVK-nummer controleren door te zoeken in het handelsregister. Daarnaast kunt u onze reviews op webwinkelkeur bekijken van mensen die al een keer bij ons hebben besteld.

webwinkelkeur-keurmerk-certificaat-afbeelding

Graboo is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 25-05-2022 is Graboo door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Graboo voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Graboo onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Graboo te kopen.

Over ons reviewbeleid

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven van onze producten en diensten. Onze reviews worden daarom op onpartijdige wijze beheerd doorWebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen genomen om de echtheid van reviews te garanderen. Je kunt lezen over deze maatregelenhier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven.

Informatie over het delen van persoonlijke gegevens met WebwinkelKeur

We verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur, moet je een naam en e-mailadres opgeven. WebwinkelKeur deelt deze informatie met ons zodat we de review aan je bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam ook op zijn eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting te geven op je review. Als wij je uitnodigen om een review achter te laten, delen wij je naam, e-mailadres en productinformatie met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze informatie alleen om je uit te nodigen een review achter te laten. WebwinkelKeur heeftWebwinkelKeurgeschikte technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om gebruik te maken van derden voor het leveren van de service. Alle bovengenoemde garanties met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn ook van toepassing op de onderdelen van de dienst waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.