• Allerlaagste prijzen
  • Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20

Over Graboo


Graboo is een internationale online retailer met een breed aanbod van non-food producten. We bieden je betaalbaar comfort met producten voor in en om je huis. Op de best mogelijke manier te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Dit bereiken we door eerlijk advies, de beste prijzen en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten.

Door jarenlange samenwerkingen met vaste fabrikanten hebben wij een goede onderhandelingspositie gecreëerd voor onszelf. Om deze reden kunnen wij producten van de hoogste kwaliteit inkopen tegen de beste prijzen.

Hier profiteren niet alleen wij van, maar ook onze klanten. 

Het aanbod van Graboo bestaat onder andere uit huishoudproducten, keukenapparatuur, klusgereedschap, decoratie, persoonlijke verzorging, elektronica, outdoor, speelgoed en accessoires voor dieren, tuin, auto en feestdagen.

 

Op onderstaande foto is een deel van ons distributiecentrum te zien.

Graboo magazijn opslaag afbelding

 

Kwaliteitscontrole

Wij schakelen rechtstreeks met de fabrikanten van onze producten. Hierdoor kunnen wij invloed uitoefenen op de kwaliteit. Al onze producten worden voor levering getest en gecontroleerd op eventuele fabrieksfouten en/of beschadigingen. Bij aankomst in ons magazijn en bij verzending aan de klant controleren wij onze producten nogmaals op mogelijke afwijkingen.

 

Samenwerken

Samenwerken door eerlijk advies te geven en mee te denken met onze klanten.

 

Duurzaam

Repareren in plaats van verkopen om de wereld nog duurzamer te maken.

Graboo is zich ervan bewust dat bij economisch handelen altijd gevolgen zijn voor natuur en milieu. Wij vinden het dus als geen ander belangrijk om verantwoordelijk te handelen en rekening te houden met het milieu. Wij zijn van mening dat elke kleine verbetering in processen voor duurzaamheid aandacht verdient, om zo naar een groter geheel toe te kunnen werken. De constante verbetering van alle bedrijfsprocessen die bijdragen aan duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Daarom werkt Graboo samen met haar medewerkers om deze doelen te bereiken.

Heb je nog ideeën of tips hoe wij nog meer rekening kunnen houden met het milieu? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar: info@graboo.nl

 

We vinden het enorm belangrijk om de opwarming van de aarde zoveel mogelijk tegen te gaan. Daarom bezorgen we alle post en pakketten in 2022 CO 2-neutraal van deur tot deur. En in 2023 zelfs in heel Europa.


Betrouwbaar

Betrouwbaarheid door alleen producten te leveren van hoogwaardige kwaliteit.

Wij zijn een officiële online winkel opererend onder de dak van HascoTech en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. U kunt ons KVK-nummer, die onderaan staat, opzoeken in het handelsregister. Daarnaast kunt u onze reviews op webwinkelkeur bekijken van mensen die al een keer bij ons hebben besteld.

 

Adresgegevens:

Kanaaldijk-Noord 111,

5642 JA Eindhoven

Nederlands 

KvK-nummer: 78514274

webwinkelkeur certificaat afbeelding

Graboo is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 25-05-2022 is Graboo door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Graboo voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Graboo onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Graboo te kopen.