Betaalmethoden


Graboo stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op internet. Vandaar dat we gebruik maken van een ‘secure server’ waarin uw betalingsgegevens gecodeerd worden opgeslagen. Dit betekent dat al uw betalingsgegevens die u doorgeeft om de betaling te verrichten, volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.

 

Graboo betalingsinformatie

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

 

  1. iDEAL (voor Nederlandse klanten)
  2. Bancontact (voor Belgische klanten)
  3. Paypal
  4. Creditcard
  5. Sofort Banking
  6. Achteraf betalen met Klarna
  7. Betalen in 3 delen met IN3 - 0% rente
  8. BTW voor internationale klanten

 

Let op:

*Het betalingssysteem waar wij mee werken heet Mollie. Graboo is onderdeel van HascoTech, op je bankafschrift kom je dus mogelijk deze namen tegen. Betalingen en terugbetalingen worden gedaan via de HascoTech bankrekening.

 

Direct na uw bestelling via onze webshop ontvang u per e-mail uw factuur met gespecificeerde BTW. Deze factuur vind je ook in ‘Mijn Account.

Al onze prijzen zijn inclusief btw en deze btw-heffing dient iedereen te betalen. Btw-vrij kopen is dus niet mogelijk. Wij leveren uitsluitend aan particuliere afnemers. Er vinden geen intracommunautaire leveringen plaats.

Controleer je gegevens goed voordat je een bestelling plaatst. Voor geplaatste bestellingen kunnen wij de factuurgegevens niet meer wijzigen. Je factuur blijft dus dezelfde gegevens houden die je bij het plaatsen van de order hebt doorgegeven. Dit heeft zowel een technische als een juridische achtergrond om fraude te voorkomen, gebaseerd op voorwaarden van de Belastingdienst.

 

Betaalmogelijkheden:

 

iDEAL:

Met iDeal is het mogelijk om veilig en snel geld over te maken via uw eigen bank. Groot voordeel van deze manier is dat u met een paar klikken kunt betalen en dat wij uw bestelling direct aan u kunnen uitleveren als deze op voorraad is.

Het betalen met iDeal werkt als volgt:

- Kies voor iDeal betalen wanneer u gaat afrekenen. U kunt direct uw bank selecteren.
- Nadat u op de knop 'bestelling plaatsen' heeft gedrukt, wordt u automatisch naar de beveiligde iDeal-pagina van uw eigen bank gestuurd.
- Op deze iDeal-pagina staan de betalingsgegevens al klaar. Controleer of het te betalen bedrag klopt.
- Wanneer alles klopt kunt u de betaling uitvoeren.
- Is uw betaling succesvol is verwerkt, dan wordt u teruggestuurd naar onze website en kunt u zien dat uw bestelling is betaald.
- Binnen enkele minuten ontvangt u een orderbevestiging via e-mail.
- U bent klaar, we gaan uw bestelling in behandeling nemen.

iDeal betalingen zijn alleen mogelijk voor klanten met een Nederlandse bank.

 

Bancontact:

Betaal eenvoudig, snel en veilig met Bancontact (voor klanten uit Belgie). Wanneer de betaling is gelukt dan wordt je bestelling direct in behandeling genomen. Wel zo makkelijk. Voor meer informatie over Bancontact, zie bancontact.com.


Paypal:

Als je een Paypal-account hebt, kun je bij ons ook met Paypal betalen. Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode Paypal en je wordt direct na het plaatsen van je bestelling doorgeleid naar de Paypal website. Paypal is ook een prima optie wanneer je met creditcard wil betalen. Voor meer informatie over betalen met Paypal vind je op de website van Paypal.

 

Creditcard:

Sinds kort hebben wij een nieuwe betalingsmethode. Creditcards van Visa, Meastro en Mastercard. U kunt nu heel makkelijk afrekenen met uw eigen creditcard. Dit gebeurd uiteraard allemaal beveiligd via SSL.

 

Sofort Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Wanneer klanten kiezen om via SOFORT Banking te betalen, worden ze doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiezen ze hun land van herkomst en hun bank. Ze loggen in met de gegevens die ze ook gebruiken voor hun eigen online bankomgeving en krijgen een overzicht van hun rekeningen te zien. Daarna kiezen ze vanuit welke rekening ze de betaling willen voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, worden klanten teruggestuurd naar de website. De winkelier ontvangt direct terugkoppeling over de status van de betaling. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

 

Klarna

Onze betaalmethoden maken het winkelen in onze webshop nog leuker. Met Klarna betaal je je aankoop nu of tot 30 dagen later.

Als je kiest voor betaal later, biedt Klarna u de mogelijkheid om 30 dagen nadat uw bestelling is verzonden te betalen. In het geval van (digitale) diensten is dit de datum waarop de dienst aan u is geleverd of beschikbaar is gesteld. Wij dragen onze vordering op u over aan Klarna Bank AB. Klarna stuurt u een betaalinstructie zodat u direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kun u klarna.com bezoeken.

 

Betaal in drie delen met IN3.

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is €100,- en het maximale bestelbedrag is €3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer weten over betalen met IN3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 

1. Kies & check:
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2. 1e betaling & verzending:
Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

3. 2e & 3e betaling:
Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

BTW teruggave voor kopers buiten de EU

Momenteel is het niet mogelijk om bij ons BTW-vrij producten te verkrijgen wanneer u van buiten de EU wenst te kopen.

Betalen onder rembours

Het is niet mogelijk om je bestelling af te rekenen onder rembours aan de bezorger.


Terugbetaling

 

Bij retourzendingen betalen wij u terug zodra het product bij ons aangekomen is. Bij annulering van uw bestelling zullen wij u direct terugbetalen. De manier waarop wij u terugbetalen ligt aan de manier waarop u betaald heeft. Via iDeal? Dan storten wij het terug op uw bankrekening. Via PayPal zal dit teruggestuurd worden naar uw PayPal rekening etc. 

Als u een terugbetaling bij ons aanvraagt, hoeft u uw bank- of andere rekeninggegevens niet op te geven. Alle betalingen en terugbetalingen worden om veiligheidsredenen door mollie afgehandeld. Krijg je na 14 werkdagen nog geen terugbetaling?

Neem dan contact met ons op.

 

Belangrijke notitie!

Direct na je bestelling via onze webshop ontvang je je factuur met gespecificeerde BTW. Deze factuur vind je ook in Mijn Account.

Al onze prijzen zijn inclusief btw en deze btw-heffing dient iedereen te betalen. Btw-vrij kopen is dus niet mogelijk. 

Controleer je gegevens goed voordat je een bestelling plaatst. Voor geplaatste bestellingen kunnen wij de factuurgegevens niet meer wijzigen. Je factuur blijft dus dezelfde gegevens houden die je bij het plaatsen van de order hebt doorgegeven. Dit heeft zowel een technische als een juridische achtergrond om fraude te voorkomen, gebaseerd op voorwaarden van de Belastingdienst.